Manage account

Over ons

Karsten de Groot | webdesigner

Karsten is een 25-jarige stedenbouwkundige en geboren en getogen Tukker woonachtig in Utrecht.

“Het leuke aan stedenbouwkunde vind ik het werken met bestaande structuren, ze tot hun recht laten komen en op hen voortbouwen.”

Voordat Karsten aan zijn opleiding begon, was digitaal ontwerpen al zijn passie. Logo’s, animaties en natuurlijk websites rollen al lange tijd uit zijn koker der creativiteit. Veel van deze producten zijn in opdracht gemaakt en gedeeltelijk te bewonderen op zijn digitale portfolio. Uiteraard ontwikkelde Karsten ook het logo en de website van Toendra.

“Een website is een compacte visualisatie van alles waar een organisatie voor staat; een interactief visitekaartje. Het is dan ook van groot belang dat een website toegankelijk is en naar behoren functioneert. Daar zet ik me graag voor in."

Karsten ontwerpt, ontwikkelt en/of actualiseert jouw website.

Lees verder op de LinkedIn-pagina van Karsten of bereik hem direct via [email protected].

Jorim Spiekhout | tekstschrijver

Jorim is een 26-jarige taalfanaat. Als geboren Eindhovenaar is hij inmiddels al zes jaar woonachtig in de Domstad.

Zijn vroeg ontstane interesse voor de krachten van het narratief brachten hem in eerste instantie naar de Kunstacademie in Utrecht, waar hij zijn propedeuse haalde voor de opleiding Audiovisuele Media. Op zoek naar meer theoretische uitdaging begon hij aan de universitaire bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen en volgde daarna de master Neerlandistiek, die hij beide aan de Universiteit Utrecht afrondde.

“Communicatie intrigeert mij omdat het aan de basis ligt van het menselijk bestaan en nog steeds overal om ons heen is. Continu aan verandering onderhevig, maar tegelijkertijd een onuitputtelijke bron van mogelijkheden."

Naast zijn studie werkte hij bij Crony Robots als content manager, waar hij o.a. als ghostwriter gastblogs schreef voor een groot kennisplatform (lees ze hier en hier).

“Mijn doel is nu om me te richten op mijn eigen interesse en vaardigheden; om te doen wat ik leuk vind, maar ook om een schrijfportfolio op te kunnen bouwen. Op deze website zal ik blogs plaatsen waarin ik schrijf over onderwerpen, gebeurtenissen en verhalen die me bezighouden. Daarnaast richt ik me op tekstoptimalisatie en copywriting in opdracht."

Jorim schrijft, controleert en/of verbetert jouw teksten.

Lees verder op de LinkedIn-pagina van Jorim of bereik hem direct via [email protected].